Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga

Bij Easy Flow Yoga  ga je in een vloeiende overgang van de ene pose naar de andere, in een rustig tempo. In tegenstelling tot Hatha of Ashtanga Yoga, waar poses langer worden aangehouden, blijf je hier veelal in beweging. De poses zijn toegankelijk voor iedereen. Ademhaling en beweging vormen het fundament van deze les; bewust ademen en bewegen brengen kalmte en openheid in zowel het lichaam als de geest. Je spieren worden sterker en flexibeler,  je concentratie verbetert, je zult ervaren dat je er meer energie van krijgt. De flow wordt onderbroken door momenten van rust, in een zachte statische houding. 

Deze les is ideaal voor jonge moeders die net bevallen zijn, maar ook voor iedereen die herstelt van een blessure of kampt met andere fysieke en mentale ongemakken. Of gewoon, voor diegene die gewoon een fijne les willen volgen.

Wil je liever persoonlijk advies of Easy Flow Yoga of een van de andere yogavormen bij je past? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag13JuliWeek 28 | NatalieGEertse kwartier

Details yogastijl

  • Soort

    Rustig

  • Geschikt voor

    Iedereen

  • Lesduur

    75 min

Teachers

Liesbeth Oosterink

Easy Flow Yoga proberen?

Neem een gratis proefles

Een yogales uitproberen?

Neem een gratis proefles

Mis onze nieuwsbrief niet

© Copyright Yoga Jiva - website: Van Dongen Design - Inloggen