Yoga en Meditatie

Yoga en Meditatie

Meditatie is niet zweverig of mystiek. Het gaat er bij meditatie niet om dat je gedachtenvrij wordt, dat er geen gedachten meer zijn. Maar dat je jezelf bewust wordt van al die gedachten die voorbij komen en deze ook weer laat gaan. Je gerichte aandacht verplaatst naar je adem en je lichaam. Tijdens een les Yoga en Meditatie zullen je dus diverse meditatie technieken aangereikt worden. Je krijgt handvaten om op je eigen innerlijke ontdekkingsreis te gaan. Daarnaast besteden we aandacht aan de adem en wordt in iedere les aandacht gegeven aan het doen van zachte yoga houdingen die aansluiten bij het thema van de les. 

Zaterdag13JuliWeek 28 | NatalieGEertse kwartier

Details yogastijl

  • Soort

    Rustig

  • Geschikt voor

    Iedereen

  • Lesduur

    75 min

Teachers

Jolanda Basten

Franca Gijsbers

Yoga Meditatie proberen?

Neem een gratis proefles

Bij regelmatige meditatie beoefening zul je gaan ervaren dat het stress en angst vermindert, het verbetert je concentratievermogen en je geheugen. Daarnaast zal de kwaliteit van slaap verhogen. De yoga houdingen maken je niet alleen fysiek soepeler en sterker maar leren je ook bewuster je lichaam te voelen en waar te nemen. De ademhalingsoefeningen die we in een les toepassen helpen je om je adem zo optimaal mogelijk te laten functioneren in moeilijkere fysieke en emotionele omstandigheden. 

Wil je liever persoonlijk advies of Yoga en Meditatie of een van de andere yogavormen bij je past? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een yogales uitproberen?

Neem een gratis proefles

Mis onze nieuwsbrief niet

© Copyright Yoga Jiva - website: Van Dongen Design - Inloggen