Zwangerschaps Yoga

Zwangerschaps Yoga

Zwanger zijn is een mooi en intens proces waarin veel verandert op lichamelijk, hormonaal, mentaal, en emotioneel gebied. In dit proces is het juist van belang om goed voor jezelf te zorgen. Een goede conditie van zowel lichaam als geest, vormt de beste voorbereiding voor de bevalling en de tijd erna. Bij zwangerschapsyoga leer je bewust met alle veranderingen om te gaan, houd je je lichaam sterk en soepel. Daarnaast helpen specifieke oefeningen om typische zwangerschapsklachten zoals bekkenpijn en lage rugklachten te voorkomen of te verminderen.

Zaterdag13JuliWeek 28 | NatalieGEertse kwartier

Details yogastijl

  • Soort

    Rustig

  • Geschikt voor

    Iedereen

  • Lesduur

    75 min

Teachers

Liesbeth Oosterink

Zwangerschaps yoga proberen?

Neem een gratis proefles

Het volgen van zwangerschapsyoga heeft verschillende voordelen. Het bevordert je lichamelijke fitheid, je houding en mobiliteit, vergroot je lichaamsbewustzijn, en helpt je voelen wat je nu nodig hebt.
Zwangerschapsyoga ontspant je lichaam en geest en helpt je ruimte maken voor jezelf en je kindje. Tijdens een les leer je houdingen, bewegingen en transities die je zwangerschap en bevalling kunnen verlichten. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor vragen en uitwisseling met andere aanstaande moeders.

Je kunt met zwangerschapsyoga beginnen vanaf 15 weken zwangerschap en doorgaan tot aan je uitgerekende datum. Wil je eerst ervaren of zwangerschapsyoga iets voor je is? Boek dan een proefles boeken á € 18,50 Is deze proefles je goed bevallen dan kun je daarna een 8 lessenkaart aankopen, en ontvang je 1 les extra. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je deze kosten declareren. Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekering.

Een yogales uitproberen?

Neem een gratis proefles

Mis onze nieuwsbrief niet

© Copyright Yoga Jiva - website: Van Dongen Design - Inloggen